Van links naar rechts: Amanda Warmerdam, Annette Vos, Miriam Helsper en Manja van Deursen.

U kunt één van de medewerkers direct per mail bereiken op de onderstaande e-mailadressen:

   
Annette Vos: annette@logopediepraktijkodijk.nl
Miriam Helsper: miriam@logopediepraktijkodijk.nl
Manja van Deursen: manja@logopediepraktijkodijk.nl
 

Annette Vos

Mijn naam is Annette Vos – van Berkel. In 1993 ben ik afgestudeerd aan de opleiding voor Logopedie in Utrecht. Na eerst invalwerk gedaan te hebben, ben ik + 5 jaar in Almere op een sbo-school gaan werken. Aansluitend ben ik gaan werken als groepsleidster op een kinderdagverblijf.

Lees verder…

 

Miriam Helsper

Na mijn studie logopedie (1991-1996) ben ik in 1996 gestart als praktijkhouder/logopedist in Logopediepraktijk Odijk-Bunnik. Ik verzorg hier samen met mijn drie collega logopedisten de behandelingen in de gemeente Bunnik (Bunnik, Odijk en Werkhoven). Wij Behandelen alle logopedische stoornissen: stem, spraak, taal, gehoor, afasie, dysarthrie, slikstoornissen en stotteren, zowel bij kinderen als bij volwassenen. Mijn specialisaties zijn: Ademtherapie (Hyperventilatie), stemtherapie, stotteren en presentatiecoaching.

Lees verder…

 

Manja van Deursen

Mijn naam is Manja van Deursen, sinds juni 2016 werk ik met veel plezier als logopedist bij logopediepraktijk Odijk-Bunnik. Naast logopedist ben ik ook  Adem- en Ontspanningstherapeut  volgens de methode van Dixhoorn. Een hele mooie combinatie.  Op de dinsdag ben ik als ademtherapeut werkzaam in gezondheidscentrum De Bosrand in Driebergen. Op woensdagmiddag in Bunnik en op donderdag en vrijdagmorgen in Driebergen. l

Lees verder…